Shop de cercetare de consumator.

Despre panelul Open-i Research & Strategy.

Despre panelul Open-i Research & Strategy

Un panel online este un grup de utilizatori de Internet inregistrati care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la sondaje de cercetarea de piata.

Membrii panelului sunt recompensati pentru participarea la sondaje prin puncte care se transforma in bani.

In Panelul Open-I Research & Strategy se pot inscrie utilizatori cu varste intre 14 si 80 de ani.

Rezultatele cercetarilor sunt folosite de companii pentru a imbunatati serviciile oferite, ajuta sa creeze produse si servicii mai aproape de ceea ce iti doresti tu.

Cont panel

Pentru a putea participa la sondaje trebuie sa va inregistrati (aici trebuie sa fie buton cu link-ul de mai jos) in panelul online.

Aceasta implica completarea unui formular de inscriere care nu dureaza mai mult de 5 minute.

Trebuie sa furnizati o adresa de email valida pe care veti primi invitatiile la sondaje.

Inregistrati-va (si aici la fel) pentru a incepe sa completetati chestionare si sa fiti recompensati!

Link: https://panel.cint.com/90bd5d77-1410-4d6e-95bf-7061d729cc8d/panelists/new?i=1

Regulament si confidentialitate

Dupa inregistrare veti incepe sa primiti invitatii de participare la sondaje, pe mail veti primi un link catre un chestionar online atunci cand sunt studii la care va incadrati ca si profil (de exemplu, uneori este folosit criteriul de varsta, alteori conteaza anumite preferinte pe care le-ati completat in profilul dumneavoastra).

Frecventa cu care veti primi invitatii catre un chestionar depinde, nu va fi mereu aceeasi, depinde ce studii sunt si de ce profil este nevoie pentru acele studii. Asa ca verificati-va regulat casuta de email.

Un chestionar de cercetare de piata este valid doar daca este completat in totalitate si daca durata de completare se incadreaza in limitele normale. Odata ce ai intrat pe link-ul din invitatie si ai inceput sa completezi chestionarul, iti recomandam sa nu te intrerupi si sa raspunzi pe loc intrebarilor.

Ca membru al Panelului Open-I Research & Strategy va dati acordul de a primi invitatii de participare la sondaje online.

Puteti crea doar un singur cont de membru si un singur cont pe gospodarie. Daca observam ca ati folosit mai multe adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) sau ca mai multi membri ai gospodariei sunt inregistrati, calitatea de membru al Panelului Open-I Research & Strategy va fi anulata atat pentru dumneavoastra cat si pentru ceilalti membri ai gospodariei.

In cazul in care un membru al Panelului Open-I Research & Strategy este suspectat de frauda, acesta este eliminat din panel si nu i se mai trimit invitatii de participare la studii.

Open-I Research & Consult nu va furniza nimanui datele dumneavoastra personale.

Informatiile pe care dumneavoastra ni le furnizati cand participati la sondaje sunt folosite si prezentate intr-o forma care va asigura anonimitatea, raspunsurile dumneavoastra nefiind asociate cu numele. Prelucrarea datelor are un caracter pur statistic.

Recompense

Punctele se aduna completand chestionarele primite pe adresa de email furnizata in formularul de inscriere in panel. Numarul de puncte va fi indicat de la inceput in functie de durata si complexitatea chestionarului.

Pentru a afla punctajul acumulat dupa completare chestionarelor, accesati contul dvs. la sectiunea Profilul tau / Retrage recompense.

Punctele se strang atunci cand completati chestionarele corect, pana la capat si in timpul alocat de finalizare a sondajului.

Pentru chestionarul de inregistrare in Panelului Open-I Research & Strategy si pentru chestionarele de profilare extinsa, a caror completare va cresc sansele de a primi mai multe invitatii la studii, nu se primesc puncte.

Dezabonare

Inscrierea in Panelului Open-I Research & Strategy si participarea la sondaje este voluntara.

Daca nu mai doriti sa fiti membru al Panelului Open-I Research & Strategy si nu mai doriti sa participati la sondaje va puteti dezabona accesand butonul de dezabonare din invitatia de participare la sondaje primita pe mail.